16 september 2024

112-Zuidland

Al het 112-nieuws uit Zuidland eo

Bestuurder gereanimeerd nadat deze met auto sloot in rijdt

©112-Zuidland

Geervliet - Rond 14:45 heeft er een ongeval plaats gevonden op de Groene Kruisweg ter hoogte van Geervliet. Een auto was door onbekende oorzaak van de weg af geraakt. Omstanders hebben de bestuurder uit de auto gehaald. Zij voelden geen hartslag en hebben de reanimatie opgestart. De hulpdiensten waaronder de brandweer en ook de traumahelikopter waren snel ter plaatse. De man is ter plaatse behandeld door het ambulancepersoneel en het traumapersoneel.

De man is uiteindelijk in zorgwekkende toestand vervoerd naar het ziekenhuis.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet duidelijk. Er waren geen andere auto’s bij betrokken. Langs de weg was door de regen wel schuim te zien. Als het na een droge periode weer gaat regen komt vuil en olie omhoog uit het asfalt en veroorzaakt gladheid. Dit wordt gekenmerkt door dat schuim. De FO Verkeer zal verder onderzoek doen naar het ongeval.

De volledige Groene Kruisweg bij Geervliet is mede door het onderzoek beiden kanten op volledig dicht. Dit zorgt voor een verkeerschaos. Mede door de afsluiting van de Hartelbrug. Het verkeer richting Spijkenisse wordt omgeleid via de busbaan.

error: Deze content is beveiligd